søndag, november 13, 2005

Destinasjon Buddinge


Den ser tilforlatelig ut, men dette er billetten til det som var ca 90 for øyeblikket ubeskrivelige minutter (eller også kunne jeg ramse opp alle superlativene jeg kan, men jeg skal spare dere).

12 kommentarer:

Susanne Christensen sa...

Det lyder godt, gør det -- Tror ikke der bliver nogen Helsinki-tur på mig, med mindre nogen derude i verdensrummet vil sponsorere --

Mariann sa...

Å..! Kanskje vi kan starte innsamlingsaksjonen "send Claws til Helsinki"?! Eller du kan starte aksjonen "send Nielsen til Stockholm"?!!

Ellers kommer det jo heldigvis en cd om ikke så lenge, men terrormusikalen er også i aller høyeste grad en stor visuell opplevelse..

Susanne Christensen sa...

Jo, aktion lyder bra:) Men ærlig talt, kløerne er trætte til døden, ni deadlines er observeret i den kommende måned, om så Elvis genopstod og gav koncert på krogen rundt om hjørnet så véd jeg faktisk ikke om jeg havde kræfterne til at gå og se.

Susanne Christensen sa...

Arh! Jeg hader at klage! Se, dér har vi en rigtig tiger.

Mariann sa...

Akk akk.. Men hvem vet, det er kanskje ikke siste sjanse?

Susanne Christensen sa...

Der er helt utrolig ekko på "siste sjanse" - Arrg! Men hvorfor ingen Nielsen live in Norway? I say it's wrong wrong wrong.

Mariann sa...

Hear, hear..

Men det er jo i alle fall en bok som skal lanseres her i landet en eller annen gang til neste år, da.. og da kommer nok mannen også!

Anonym sa...

Æresfrygt. Han kan skrive, spille skuespil, lave scenografi, synge, og så har han guddødemig også sit eget teater/museum.

Mariann sa...

Og han kan fly!

Is it a bird? Is it a plane? No! It's...

Mariann sa...

...Nielsen!

Anonym sa...

... Det er en besynderlig oplevelse, at man først kan følge hans overskridende kunstprojekter på nettet, og derefter bliver de også til en integreret del af et teaterstykke, avisartikler, en bog m.v.

Noget af det mest cool, var hans tale til præsidenten. Se den her:
http://www.thedemocracy.dk/SeptemberLarge.WMV

Mariann sa...

Ekstra interessant å se den på nytt, etter å ha lest Selvmordsaktionen.

Det er for øvrig ganske imponerende hvor helt helt stille Rasmussen er i stand til å stå.