tirsdag, juni 06, 2006

Ingen som sulter i oljestaten?

Den "rød-grønne" (=gusjebrune?) regjeringen vil ikke møte de sultestreikende afghanske asylsøkerne. Og det kan man jo godt forstå - for i det øyeblikket de utsetter seg for disse menneskenes ansikter, risikerer de å bli konfrontert med sin egen empati, sin egen ansvarlighet.

08.06.06: SVs utskremte, Heikki Holmås, uttaler til Aftenposten: "Jeg håper virkelig ikke at folk skal dø (...)"

Aksjon her. Mer info her og her og her. Og Susanne tipser om dyster lesning her. Og her har Kari en kommentar.

3 kommentarer:

Mariann sa...

Det kom en fyr bort til meg og lurte på hvorfor jeg ikke bare giftet meg med en av asylsøkerne.

Siden la han ut om at vi jo ikke kunne vite at dette var gode mennesker, de kunne være brutale mordere og banditter alle sammen, mente han.

Sist jeg så ham, prøvde han å få meg til å kjøpe Gateavisa.

Forrige gang der igjen, var han ikledt grønn velourkjole og sto utenfor biblioteket på Schous plass og danset en slags alvedans sånn for seg selv.

HPL sa...

Hei, han har jeg sett også!
For en del måneder siden flagret han i retning Grev Wedels plass, og ble stående på plenen der og snurre rundt og rundt. Jeg veit ikke om han ville se hvor mange runder han kunne ta før han ble så svimmel at han ramlet over ende.

Mariann sa...

Hei der, det må definitivt være samme fyren, ja! Aller første gang jeg la merke til ham, for noen år siden, satt han i lotusstilling rett under en lyktestolpe i det relativt tungt trafikkerte krysset Vogtsgate/Hegermannsgate her på Torshov - det så ut til at han mediterte. Eller det var en stille protest, kanskje, mot all hastigheten.