tirsdag, september 20, 2005

Ikke visdomstann, men en viss dum tann


Om noen timer har jeg en visdomstann mindre i munnen. Har ikke akkurat tannlegeskrekk, men det er litt vanskelig å konsentrere seg om arbeidet for øyeblikket. Og hey - Susanne har tannverk! Anybody else?

7 kommentarer:

Anonym sa...

det går over, det går over. men tanna kommer aldri igjen.
legg den i cola og få en femmer!

Susanne Christensen sa...

yea yea, i got the tannverk blues --

Mariann sa...

Og nå er tannen ute, så nå har jeg også vondt... Kan ikke huske sist jeg måtte legge meg ned for å hvile midt på dagen, men det måtte jeg nå...

Tannen viste seg å være en skikkelig gjenstridig, ond liten dings! Eller, i følge tannlegen, så var den kjeven min som var slem og ikke ville gi slipp på den heller beskjedne visdomstannen. Tannen knakk i to underveis, og mesteparten av den eviglange tiden han holdt på, kjentes det ut som han skulle trekke hele kjeven ut av munnen på meg.

Jeg innrømmer det gladelig: jeg var ikke det minste tøff, men ynket meg hyperventilerende så tårene spratt. Eller noe i den duren...

Jeg har lest et sted at det finnes noen mennesker som får to sett med visdomstenner. Stakkars, stakkars dem! Håper ikke jeg er et sånt eksemplar.

Mariann sa...

Og mariamia: tannen har jeg lovet datteren min at hun skal få vise frem på skolen i morgen!!! Så den skal nok ikke legges i cola..

Susanne Christensen sa...

sikke tanddrama! god bedring.

Mariann sa...

Takk i lige måde!

Mariann sa...

PS: Noen har lurt på hvor jeg har fått den enorme gulltannen fra. Se http://www.artinboxes.de/VAR/PAG/weisheitszahn.htm