torsdag, september 15, 2005

I loop i spilleren




"burning every bridge that i cross to find some beautiful place to get lost" elliott smith

6 kommentarer:

Mariann sa...

Heisan Håvard!

- og ja, takk, Kolbjørn! Jeg er blitt helt frelst, har skaffet et album til nå, "XO", det er faktisk like bra som "From a basement on a hill". Jeg brenner gjerne en kopi...

Klem fra M

Mariann sa...

Ja, what a waste... Elliott Smith hadde visst vært 36 nå, om han fortsatt hadde vært blant oss...

Anonym sa...

Han har jo lagt igjen en god bit av seg selv her da! ..ikke la det gå "to waste" :-) Jeg fikk tipset om E.Smith av ei jente som så han live i New York uten å ha hørt om han før, så jeg er kun annenhånd i denne budskapskjeden :-)
Jeg har ikke hørt XO, og tar med glede imot en kopi!

Mariann: Utrolig morsomt at du valgte tekstutdraget "burning every bridge that i cross to find some beautiful place to get lost"! Det var den første tekstbiten som slo med rett i trynet også når jeg hørte plata de første gangene!

Klem fra Kolbjørn

Mariann sa...

Kjære begge to - kopier skal bli! Ellers kan man jo trøste seg (?) med følgende linjer fra XO: "everybody knows / you only live a day / but it's brilliant anyway"...

Angående valget av sitat, Kolbjørn, så blir jo spørsmålet om det sier mest om det utvalgte sitatets slagkraft, eller om det sier mer om oss som henger oss opp i det ;-) Uha... kanskje en kombinasjon...?

Klemmer fra Mariann

Mariann sa...

PS: Teaser: tittellåta fra XO, "Waltz#2 (XO)" er bare noe av det nydeligste jeg har hørt. Og ja, det er en vals. "I'm never gonna know you now, but I'm gonna love you anyhow".

Mariann sa...

For helvede, check your spelling, mr. Hanssen.

Ellers kan jeg berolige deg med at jeg for lengst har skaffet både "Figure 8" og det aller meste av ES sine øvrige etterlatenskaper, men har ikke hatt det helt store behovet for å informere om det på bloggen.