mandag, februar 20, 2006

Solstad på TV & kino

Hva ER det med NRK? De takket visstnok NEI til det som i følge forhåndsomtalen er tidenes beste Solstad-dokumentar, med begrunnelsen at de hadde "for mye kultur allerede"... HÆ? FOR MYE KULTUR?!

TV2, derimot, de har jo ikke "for mye" av sånt, og hadde heldigvis vett nok til å takke ja. Dokumentaren "Mann uten fortid" vises der kl 22.45 i kveld, og for en gangs skyld skal JEG slå på det der apparatet, som ellers bare brukes til barne-TV.

Og så må jeg vel på kino, før eller senere, og se denne filmen. Kanskje. Eller kanskje ikke? Hm. Neimen om jeg vet. Jo. Må vel det?

3 kommentarer:

Mariann sa...

En plutselig og altutslettende selvkritikk i kommentarfeltet? Det sto noe her, jeg slettet det visst, hvisker Spooky nervøst, hva tenkte jeg egentlig, vet ikke, det ble bare for mye for meg? Så så så stille nå. Ikke så mange ord.

Solstad sier i en kommentar:
"... så ble jeg kvalm, og nektet å fortsette, og jeg annullerte de sidene jeg alt hadde skrevet."

ErikB sa...

Det var da en gåtefull kvalme...

Mariann sa...

Synes du? Å bli grepet av ubehag over ting man har sagt eller skrevet, om så bare av det faktum at man har sagt eller skrevet, oppfatter jeg ikke som spesielt gåtefullt, selv om jeg ikke alltid helt klarer å sette fingeren på hva ved en ytring som plager meg. Beklager at det denne gangen gikk ut over flere enn meg selv.