onsdag, januar 18, 2006

Les rêveries de la femme sauvage

Det er ikke alle overraskelser som er like hyggelige, men det hender jeg blir riktig glad og fornøyd når avisen sender meg en bok til anmeldelse.

7 kommentarer:

Susanne Christensen sa...

Oh la la! Jeg læser også fransk.

Mariann sa...

Ah oui? Hva for noe fransk leser du?

Susanne Christensen sa...

He he, ventede på det spørgsmål:) Skal læse Houellebecq nu, egentlig under overskriften Lidt Gøy i Januar, men så skred planerne, time is slippery.

Mariann sa...

Ja, det kan man trygt si... Og nettopp derfor er det så deilig hver gang Gøy og Plikt viser seg å ikke nødvendigvis være gjensidig utelukkende størrelser! Jeg har SÅ lyst til å slenge rundt meg med sitater, men jeg får vel respektere sperrefristen. Hm, og ja, Houellebecq er på leselisten min også, lurer på når jeg får tid?

Anonym sa...

Houllebecq er et uunngåelig tema. I f.eks. KUIPER kan man lese om "Michel Houllebecq og individualismens problem" - en gjennomgående lesning, og som en kuriositet: legg spesielt merke til note 3.

LeneW
www.kuiperkuiper.net

Susanne Christensen sa...

Yes, og Lundbo oversatte MH fint også.

Mariann sa...

Allez Kuiper? Ja, jeg har også lest essayet til Thomas, det var riktig fint. Og jeg humret litt over note 3, ja. "Grenseløs naivitet" er ellers ikke det første jeg ville komme på å anklage ham for ;-)