tirsdag, mai 29, 2007

Vagant!

Neeeiii! Nåååde! Jeg har jo ikke fått lest nr 1 2007 ennå - og her kommer et minst like tungt & lekkert & must-read nr 2, og det bare noen små dager etter at det lille søte Ekstravagantet om og av Tone Hødnebø var å finne i postkassen... Og mens jeg drømmer meg tilbake til den gang sent på 80-tallet da jeg hadde tid til å lese hvert eneste Vagant fra begynnelse til slutt, prøver jeg å få alle tallene i selvangivelsen min på plass. Argh. Quelle vie!

8 kommentarer:

Mariann sa...

PS: Takk!

Susanne Christensen sa...

Tidsskrifter for livet er vores slogan, læse færdigt før et nyt kommer? Nej, sådan ser vi ikke på det, men læse færdigt før du dør? Gerne.

Susanne Christensen sa...

Om mange, mange år, altså!

Martin Johs. Møller sa...

Ja det kan være frygteligt svært at følge med. Alle de romaner. Alle de tidsskrifter. Så man må prioritere. Lad mig måske lidt småsmiskende sige, Vagant er ikke blandt dem jeg fravælger!

Mariann sa...

Bare jeg overlever innspurten med selvangivelsen (akk ô ve), skal jeg nok få lest både det ene og det andre. Og så kommer jeg meg nok også hit, med et nådeløst tidlig tog.

Susanne Christensen sa...

Unge Møller, det er jo en regulær reklame!

Mariann sa...

For ikke å snakke om dette! Her snakker vi heavy markedsføring...

Martin Johs. Møller sa...

Jeg kan godt lide at blive kaldt unge Møller, og ja (suk) det lyder lidt som om jeg er ude for at sælge. Og det er jeg egentlig også. Jeg har været på Odense Bibliotek for at få dem til at købe Vagant i sidste uge... og jeg vil da håbe, at der er nogen, der bliver inspirerede til at købe noget fra H Press hjem til DK. Jeg er helt og holdent pro nordisk lyrikudveksling.