tirsdag, september 16, 2008

Believe the hype:

I morgen onsdag 17. september udkommer Das Beckwerks nye store roman SUVERÆNEN.

Fra samme dags øjeblik kan du live & direct på Internettet følge romanens fortæller Nielsen på hans rejse ind i Amerika i jagten på stederne, hvor romanens store scener og afgørende møder finder sted: på Broadway, Starbucks og Grand Central Station i New York, i Pentagon City, på the American Diner og omkring Capitol og Det Hvide Hus i Washington DC.

Hvordan i alverden: Klik dig ind på rejsesøgemaskinen www.momondo.com og straks vil både SUVERÆNEN og Nielsen poppe op på din skærm. Se filmen før du køber bogen!

Dagen efter, torsdag d. 18. september kan Das Beckwerk og Claus Beck-Nielsen Memorial opleves live på Louisiana. Synne Rifbjerg står for showet, der finder sted kl. 19.30 i koncertsalen og er ganske gratis for museets gæster. Tilmelding anbefales.

2 kommentarer:

Mariann sa...

Hm. Eller don't believe it... Tildels villedende reklame fra Das Beckwerk der; det popper opp både det ene og det andre når jeg går inn på den momondo-siden, men ingenting som jeg klarer å identifisere som "Nielsen" eller "SUVERÆNEN"... Var det en spøk, kanskje? Oder was??? Men boken er her, i det minste.

Mariann sa...

Ah, i dag popper det opp, det som skal poppe. Og her er en snarvei til samtlige 14 videosnutter.